Smart Signage

Samsung digitale signage is ’s werelds eerste integratie-ready display oplossing die hardware naadloos met software combineert. Deze baanbrekende nieuwe aanpak van digitale signage maakt het mogelijk dat elke onderneming in elke omgeving dynamische informatie-ervaringen creëert die echt hun publiek inzetten. Dankzij onophoudelijke innovatie omvat onze brede portefeuille een breed scala aan technologieën. Deze ”next generation” technologieën zijn ontworpen om aan de behoefte van elke onderneming te voldoen en om nieuwe zakelijke ervaring te geven, zodat efficiëntere content-delivery en display-management mogelijk is.

 

Second Generation SSSP
Eenvoudig beheer van digital signage-content zonder een aparte pc of mediaspeler

Digital signage wordt door veel bedrijven als een effectieve communicatietool gezien om de statische signage te vervangen en om de klant een interactieve belevenis te bieden. Ook kunnen bedrijven besparen op drukwerk en de dure handmatige verspreiding ervan, door gebruik te maken van digitale displays. Zij willen een systeem dat eenvoudig te beheren is, dat gemakkelijk te implementeren is, en dat uitgebreide content laat zien. En dat dit alles past binnen hun budget. Zo kunnen ze de juiste boodschap overbrengen op het juiste moment.

Al deze voordelen wordt geboden door het 2de generatie Samsung Smart Signage Platform (SSSP), een all-in-one oplossing inclusief mediaspeler en pc met displaybeheersoftware. Daarnaast is het Samsung Smart Signage Platform voorzien van een krachtige quad-core geïntegreerde System-on-Chip (SoC) en beschikt het over een robuustere en veel uitgebreidere functionaliteit dan ooit.

 

SOLT0000000000000031-62-0

MagicInfo Lite
Met de MagicInfo Lite Player kunt u op elk gewenst moment een enorm scala aan content afspelen, zoals afbeeldingen, video’s, PowerPoint ’s en Flash-bestanden vanaf een USB-geheugen of via een server. De MagicInfo Lite Player beschikt over een volwassen technologie waarmee u op afstand eenvoudig kunt aansturen. Daarnaast kenmerkt het zich door een milieuvriendelijke energiegebruik, wat goed is voor uw bedrijf én onze planeet.