Business VOIP Phone Systems & Solutions

Samsung bedrijfstelefonie
Samsung Business Center voorziet in communicatie oplossingen voor uw bedrijf. Een belangrijke vorm is de communicatie via spraak. Wij bieden uw organisatie de mogelijkheid om conventionele en IP-telefonie te combineren in één communicatieoplossing. Zo is er gebruik te maken van analoge-, digitale-, GSM- en IP-toestellen.

De oplossing is in te richten naar uw specifieke situatie en uit te breiden met applicaties. De meeste gebruikte applicaties zijn:

Operator
Deze pc-applicatie voorziet u van legio functies. Van het beheer van inkomende gesprekken en het doorschakelen daarvan, tot aan wachtrijbeheer, gespreksopnames en conferentie gesprekken. Tijdens piekuren is het mogelijk om extra personeel te laten inloggen om zo op een goede manier om te gaan met het toegenomen aantal inkomende gesprekken.

Voice Messaging (inclusief Auto Attendant)
Onder de noodzakelijke functies van Voice Messaging vallen: voicemail, berichten doorsturen, gesprekken opnemen en een Auto Attendant. Auto Attendant is het automatisch beantwoorden van gesprekken met vooraf opgenomen berichten en ingestelde keuzemogelijkheden.

Xchange
Verbind uw telefoon met een pc of laptop en toon details van de inkomende gesprekken op het beeldscherm of gebruik de click to dial functie.

Call Reporting
Verstrekt inzicht in het gespreksverkeer en gesprekskosten van één of meerdere bedrijfslocaties, met de mogelijkheid tot het opvragen van gemaakte kosten per afdeling. Toont verder specifieke piekmomenten, waardoor extra middelen kunnen worden ingezet om correcte afhandeling van de gesprekken te garanderen.

Voice Recording
Een extra module biedt de mogelijkheid tot het genereren van versleutelde spraak en gespreksopnames. De opnames kunnen naderhand worden doorzocht op nummerweergave, tijd, datum, afdeling of gekozen nummer.

Connect
Verbind uw smartphone met het systeem ongeacht u op de bedrijfslocatie bent of niet. Ieder uitgaand gesprek wordt via het systeem doorgeschakeld zodat u kunt proteren van de zakelijke gesprekstarieven en de mogelijkheid tot gespreksopname. Gebruikers verkrijgen toegang tot zakelijke gespreksfuncties en uw gebruik wordt inzichtelijk voor mede gebruikers van het systeem. Tevens worden alle inkomende gesprekken doorgeschakeld naar waar u zich op dat moment bevindt, waardoor efficiënt gebruik wordt gemaakt van de aanwezige middelen.

Softphone
Verander uw pc of laptop in een uitbreiding van het Samsung communicatiesysteem met toegang tot alle functies van een zakelijk toestel zoals DDI (doorkiesnummer), voicemail en toegang tot zakelijke mappen.

Contact Center
De contact center software biedt u de volledige functionaliteit van een zakelijk contactcenter,  tevens is het schaalbaar en daardoor betaalbaar voor elke grootte van bedrijf. Door de modulaire opzet is het mogelijk om enkel te betalen voor de functies die u daadwerkelijk nodig heeft. Ook is het systeem eenvoudig aan te passen wanneer uw behoeften veranderen of het contactcentrum wordt uitgebreid.

WE VoIP
De Samsung WE Voip applicatie is ontwikkeld voor de VOIP integratie met hoge kwaliteit en gebruikersgemak. In tegenstelling tot andere mobiele applicaties wordt WE-VoiP geïntegreerd met het standaard mobiele toestel. Hierdoor blijft het mogelijk de mobiele telefoon te gebruiken zoals u gewend bent. De eenvoudig te gebruiken instellingen maakt het voor iedereen mogelijk zijn of haar features simpel aan te passen. Denk hierbij aan “niet storen”, “gespreksopname terug luisteren” en combinatie gebruik GSM met WE-VoiP.

Door technologische vernieuwingen en de steeds voornamere rol die een smartphone inneemt ontstaan er nieuwe mogelijkheden die de smartphone steeds verder ontwikkeld als primaire werkplek.

De vraag om vast en mobiel te integreren is tegenwoordig standaard. Door onze kennis van zowel vaste telefonie (telefooncentrale) en de mobiele telefonie zijn wij in staat uw bedrijf te helpen met unieke slimme oplossingen die bijdragen bij uw succes.

Of het nu gaat om mkb, enterprise, nationale of internationale klanten, onze oplossingen zijn schaalbaar voor ieder bedrijf.

Samsung vaste mobiele telefonie wireless

Samsung unified communications

Naast de vaste telefonie (al dan niet in de cloud) en de integratie met mobiel, ontstaan er vragen over het draadloze netwerk en over de verbindingen (data en spraak). Uw connectiviteitsvraagstuk nemen we graag als uitdaging aan en vullen we naar wens volledig in. We kunnen u hierin als totaalleverancier in adviseren en ontzorgen.

Graag doen we een scan van uw wensen en huidige omgeving om te zien of u ook kunt profiteren van Samsung bedrijfstelefonie.