Document Solutions

Communiceren via papier
Een oude en betrouwbare vorm van communiceren is via papier en blijft essentieel binnen een organisatie.  In de hedendaagse markt is papier niet weg te denken.

De printmarkt is enorm in beweging en de manier van printen verandert. Traditioneel printgedrag wordt ter discussie gesteld en er ontstaan nieuwe inzichten en methoden door snelle technologische vernieuwing. Samsung heeft dit als geen andere begrepen en heeft door slimme innovaties in een relatief korte tijd verschillende disciplines (bijvoorbeeld mobile en printing) aan elkaar verbonden wat voor baanbrekende mogelijkheden voor bedrijven heeft gezorgd.

Belangrijkste pijlers voor ons zijn innovatie, betrouwbaarheid en samenwerking.

Internationaal heeft de printtechnologie van Samsung diverse onafhankelijke onderscheidingen gekregen en zelfs ervoor gezorgd dat oude testscores zijn doorbroken. Zie ook de reactie op de 1 miljoen afdrukken test door Industry Analists;

Samsung X7600 printer test

“The MX7 is one of the best machines I’ve ever tested and certainly about the most reliable I’ve ever used,” stated Andy Slawetsky, President of Industry Analysts. “The 60-ppm black and white copier printer MFP ran tens of thousands of pages each day with only one unscheduled maintenance call. It has a massive paper capacity, from both input and output perspectives, and the scanner speed is insanely fast. At the same time, the document handler holds more than the published yield while the touch screen is world class.”

Naast betrouwbaarheid en innovatie is samenwerking hetgeen ervoor zorgt dat we ondenkbare doelen weten te halen. De markt van printing en het daarbij huidige traditionele businessmodel is in sneltempo aan het veranderen. Huidige vooraanstaande spelers komen voor onmogelijke uitdagingen te staan en zijn nog altijd afhankelijk van het veranderende traditionele printing businessmodel.

 

 

Samsung HP business printers multifunctionals

 

Dat is ook de reden dat samenwerking essentieel is om marktleider in de nieuwe printmarkt te worden. HP en Samsung zijn samengegaan om hun krachten te bundelen. Door de recente overname van de printdivisie van Samsung door HP Inc hebben we met HP een sterke partner kunnen toevoegen aan onze organisatie.Door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de Samsung Printing technologie én services zijn we een kennishuis voor onze bestaande en toekomstige klanten. De gecombineerde kracht van het HP Printing portfolio met Samsung technologie wordt bevestigd door de
recente overname. Dit zorgt dat wij dezelfde focus en specialisatie gaan voort zetten en verder uitbouwen met HP, om zodoende de gewenste nummer 1 positie in de markt gezamelijk te bereiken.

Hierdoor is onze rol om innovatieve oplossingen rondom de verschillende communicatievraagstukken bij onze klanten te implementeren verder versterkt.