Mobile & Tablets

Samsung is op dit moment marktleider op het gebied van mobiele telefonie en heeft deze plek verdiend door decennia lang voorop te lopen op het gebied van innovatie en security. De dagelijkse communicatie verloopt zowel in de consumenten- en zakelijke markt grotendeels via Samsung devices. Ook op het gebied van tablets is Samsung er vanaf de start bij betrokken geweest.

Samsung ontwikkelt ook haar eigen software-oplossingen om in te spelen op de zakelijke vraagstukken en behoeftes. Deze oplossingen zorgen voor gemak voor de IT-beheerder en gebruiker. Met Samsung Knox biedt Samsung een zeer uitgebreide totaaloplossing voor beheer en beveiliging van zakelijke devices.

Speciaal voor de zakelijk markt heeft Samsung Enterprise Edition-varianten van de meest populaire zakelijke producten uitgebracht. Deze toestellen worden minimaal vier jaar lang voorzien van security-updates, zodat organisaties verzekerd zijn van een toekomstbestendige en veilige oplossing. Voor industrieën met verhoogd risico op schade is er een speciale ruggedized serie beschikbaar. Deze extra robuuste toestellen bieden bijvoorbeeld in de zorg of bouw een handige uitkomst. Lees meer over de meerwaarde van Samsung op de volgende pagina’s:

  • Samsung Knox
  • Samsung Enterprise Edition
  • Samsung ruggedized devices