Samsung ruggedized portfolio

Extra stevige smartphones en tablets waarborgen uw continuïteit

Met het Samsung ruggedized portfolio biedt Samsung extra robuuste smartphones en tablets. Hiermee wordt het makkelijker om mobiele toestellen te gebruiken in omgevingen met een verhoogd schaderisico.

Minder schade door stevig ontwerp
De toestellen in het ruggedized portfolio zijn gemaakt van extra stevige materialen. Rondom de toestellen is een rubberen band geplaatst, waardoor ze beter bestand zijn tegen valschade. De schokbestendigheid wordt aangetoond door de militaire certificering MIL-STD 810G. Verder beschikken de toestellen over een IP68-certificering, wat de stof- en waterdichtheid aantoont. Dit maakt de toestellen zeer geschikt voor gebruik in zorgomgevingen, op bouwlocaties en in de industrie.

Hoge performance door goede hardware
De toestellen in het ruggedized portfolio zijn voorzien van snelle processoren en ruim werkgeheugen. Snel werken met apps en multitasken is daardoor geen enkel probleem. De goede hardware maakt het mogelijk om de gehele dag productief te werken. Het ingebouwde Knox platform biedt bovendien beveiliging op hard- en softwareniveau. De toestellen zijn daardoor in de basis al meteen sterk beveiligd tegen dreigingen zoals malware en hacks.

Gebruiksvriendelijke bediening in alle omstandigheden
Ook rondom gebruik en bediening bieden de ruggedized toestellen veel gemak. Zo kunnen ze ook met handschoenen en natte handen worden gebruikt. Daarmee zijn de toestellen erg geschikt voor bijvoorbeeld zorg- en bouwomgevingen, waarin dit vaak voorkomt. Daardoor kan er nog sneller met deze toestellen worden gewerkt, wat bijdraagt aan de productiviteit en continuïteit.

Ook beschikbaar als Enterprise Edition
Een aantal toestellen uit het ruggedized portfolio zijn ook beschikbaar als Enterprise Edition-uitvoering. U profiteert hierbij van aanvullende meerjarige securityupdates en uitgebreide beheermogelijkheden. Meer informatie over het Samsung Enterprise Edition-portfolio vindt u hier.

Overzicht ruggedized portfolio 2020
Het ruggedized portfolio 2020 bestaat uit smartphones en tablets. De volgende toestellen zijn onderdeel van het portfolio:
• Samsung XCover 4s
• Galaxy XCover Pro
• Galaxy Tab Active Pro
• Galaxy Tab Active2

Wij versterken uw mobiliteit
Wilt u meer weten over de voordelen van ruggedized toestellen voor uw organisatie? Als Certified Partner van Samsung helpen we u van a tot z. Samen met u kijken we hoe innovatieve oplossingen uw bedrijf efficiënter inrichten. Zo behaalt u nog sneller uw doelstellingen en versterkt u uw marktpositie.