Onze missie

Experience 
Wij zijn certified partner van Samsung Eletronics Benelux. Met vestigingen in Veldhoven en Huizen bieden we u en onze klanten een regionale kennispartner. Zowel landelijk als internationaal kunnen we u helpen uw bedrijf verder te brengen met onze oplossingen. Op beide locaties hebben we experience centers ingericht zodat u daadwerkelijke werksituaties (boardroom, trainingslokaal, scrumruimte enz) kunt ervaren en de toegevoegde waarde kunt bepalen van onze oplossingen.

Technologische vernieuwing
De technologische vernieuwingen volgen elkaar in een razend tempo op. Traditionele businessmodellen verdwijnen en worden vervangen door andere inventieve nieuwe businessmodellen. Tegenwoordig kan het een risico zijn om niet met de ontwikkeling mee te gaan, waardoor de voorsprong weg is. Hierdoor heeft u niet langer een uniek voordeel ten opzichte van de markt. Tevens kan technologische vernieuwing helpen de uniekheid te versterken en daarmee uw kracht in de markt t.o.v. de rest.

Regionale kennis gecombineerd met globale innovatiekracht
Samsung investeert jaarlijks vele miljarden in deze ontwikkelingen die uw bedrijf helpen om efficiënter te werken, meer klantgericht te zijn en een betere time-to-market te creëren. Samsung heeft het nummer 2 R&D budget in de wereld. In deze nieuwe wereld is innovatie van wezenlijk belang om te overleven en de competitie voor te blijven. Samsung Business Center is uw regionale partner die deze technologische vernieuwingen vertaald naar daadwerkelijke oplossingen die uw bedrijf helpt haar doelstellingen te verwezenlijken. Wanneer u kiest voor Samsung Business Center als uw partner zit u dicht bij het vuur van nieuwe innovaties.

Samen komen we verder!
Samen met u sparren we op regelmatige basis over deze vernieuwingen en de toepasbaarheid in uw organisatie. Samsung Business Center zorgt dat uw bedrijf futureproof is en snel kan inspelen op veranderingen in de markt door het toepassen van de juiste samenstelling van technologieën!

Samsung Business Center

Certified Partner van Samsung