Samenwerken!

De wereld verandert en we werken steeds onafhankelijker, meer mobiel, minder plaatsgebonden, ieder met een eigen voorkeur van device.

Samsung en Cisco werken samen om een perfect geintegreerde collaboration oplossing te kunnen bieden. Hieronder ziet u een video van de Flip in combinatie met de Roomkit.

Samsung Business Center helpt u bij het koppelen van deze vormen van communicatie ongeacht device of plaats. Of het nu gaat informatie in digitale visuele, gesproken of hard-copy vorm, wij bieden u totale geintegreerde oplossingen.

Veiligheid is een gegeven, maar eenvoud is een must. Eenvoud in beheer maar juist ook in het gebruik. Als het voor de gebruiker makkelijk en toegankelijk is dan is dat de grootste kans op succes, acceptatie en tevredenheid.

Wanneer we deze technische voorwaarden samen met u realiseren dan wordt samenwerken, ongeacht plaats, tijd en device een plezier.

Het wordt nog interessanter als we er een extra dimensie aan toevoegen. Door het inzetten virtual reality kunnen we werelden naar ons toehalen die voorheen onbereikbaar waren. Denk aan situaties die we kunnen schetsen waar mensen in kunnen trainen, leren, ervaren alsof ze er daadwerkelijk zijn zonder dat een misstap enige consequentie heeft.

Of klanten vsamsung-gear-360-vr-camera1-670x362an u, uw producten/diensten in ‘live’ situaties laten zien. Door projecten lopen die nog niet gebouwd zijn of die aan de andere kant van de wereld zijn. Of simpel een tour krijgen door een productielocatie.

Samsung Business Center gaat graag met u in gesprek om deze mogelijkheden te ontdekken toe te passen waardoor u uw bedrijf efficiënter en unieker maakt.