Smart Signage Solutions

Samsung digitale smart signage is ’s werelds eerste integratie-ready display oplossing die hardware naadloos met software combineert. Deze nieuwe aanpak van digitale signage maakt het mogelijk dat elke onderneming, in elke omgeving, informatie-ervaringen creëert die het publiek aanspreekt. Dankzij onophoudelijke innovatie omvat onze brede portefeuille een breed scala aan technologieën. Deze ”next generation” technologieën zijn ontworpen om aan de behoefte van elke onderneming te voldoen. Daarnaast om nieuwe zakelijke ervaring te creëren, zodat efficiëntere content-delivery en display-management mogelijk is.

 

MagicIWB 3.0
Met het Samsung MagicIWB 3.0 worden oplossingen voor onderwijs- of bedrijfspresentaties een stuk dynamischer. De touchscreentechnologie van het MagicIWB maakt Full High Definition prestaties mogelijk en trekt de aandacht van het publiek dankzij de directe toegang tot content. De oplossing beschikt over de mogelijkheid om op het scherm te schrijven en om foto’s en video’s te maken, zodat bedrijfspresentaties nog aantrekkelijker worden en om de samenwerking bij vergaderingen te stimuleren. Daarnaast wordt bij de oplossing tal van bestandsindelingen ondersteund.

De nieuwe MagicIWB-oplossing tilt samenwerking en interactie naar een hoger niveau. Door de nieuwe touchscreentechnologie is de leesbaarheid beter dan ooit en beschikt het over meer helderheid en FHD-beeldkwaliteit. Bovendien wordt de aandacht van het publiek langer vastgehouden omdat de interactieve functies geüpgraded zijn. Hierdoor kan er veel intensiever deelgenomen worden en wordt de informatie of leerstof ook beter opgenomen.

Magicinfo whiteboard

 

Second Generation SSSP
Eenvoudig beheer van digital signage-content zonder een aparte pc of mediaspeler

Digital signage wordt door veel bedrijven als een effectieve communicatietool gezien om de statische signage te vervangen en om de klant een interactieve belevenis te bieden. Ook kunnen bedrijven besparen op drukwerk en de dure handmatige verspreiding ervan, door gebruik te maken van digitale displays. Zij willen een systeem dat eenvoudig te beheren is, dat gemakkelijk te implementeren is, en dat uitgebreide content laat zien. En dat dit alles past binnen hun budget. Zo kunnen ze de juiste boodschap overbrengen op het juiste moment.

Al deze voordelen wordt geboden door het 2de generatie Samsung Smart Signage Platform (SSSP), een all-in-one oplossing inclusief mediaspeler en pc met displaybeheersoftware. Daarnaast is het Samsung Smart Signage Platform voorzien van een krachtige quad-core geïntegreerde System-on-Chip (SoC) en beschikt het over een robuustere en veel uitgebreidere functionaliteit dan ooit.

 

MagicInfo Videowall
Samsung MagicInfo VideoWall geeft u een blik op de toekomst van communicatie via Large Format Displays (LFD’s). Dankzij veelzijdige en simpele software geeft u content zó weer zoals u dat wilt en kunt u deze onmiddellijk delen, waar u zich ook bevindt. Grijp de aandacht, inspireer en betover uw publiek op een nieuwe maar leuke manier. Als voorbeeld kan dit door het display niet horizontaal, maar verticaal te zetten voor maximale impact. U kunt uw kijkveld verbreden door de videowand uit te breiden in iedere gewenste richting tot maximaal 250 LFD’s. Hiermee kunt u de grootste videowand ter wereld bouwen, terwijl de perfecte HD-kwaliteit over het gehele beeld behouden blijft.

SOLT0000000000002664-21-0

MagicInfo Lite
Met de MagicInfo Lite Player kunt u op elk gewenst moment een enorm scala aan content afspelen, zoals afbeeldingen, video’s, PowerPoint ’s en Flash-bestanden vanaf een USB-geheugen of via een server. De MagicInfo Lite Player beschikt over een volwassen technologie waarmee u op afstand eenvoudig kunt aansturen. Daarnaast kenmerkt het zich door een milieuvriendelijke energiegebruik, wat goed is voor uw bedrijf én onze planeet.

Magicinfo lite