Software solutions

Door middel van verschillende software oplossingen worden de document hardware solutions begeleidt in het gebruik. Hierbij is een onderscheid gemaakt tussen: device management, beveiliging, mobiliteit en document distributie.

Device management
Het volledige printbeheer is op een gebruiksvriendelijke manier te monitoren. Hierbij kunt u denken aan het instellen van de printer, het beheren van de verbruiksartikelen en het op afstand installeren van stuurprogramma’s. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat de gehele printvloot vanuit één centraal punt beheert kan worden.

Mobiliteit
Samsung Cloud Print en Samsung MobilePrint verhogen het gebruiksgemak aanzienlijk. Cloudprinten zorgt ervoor dat een gebruiker, op elk gewenst moment met elk apparaat en vanaf elke plek printtaken kan aansturen. Met Samsung MobilePrint breidt u de mogelijkheden uit door te kunnen scannen en printen met uw tablet of smartphone d.m.v. een app.

Beveiliging
De beveiliging wordt binnen Samsung optimaal gewaarborgd. Samsung SecuThru is een eenvoudige, veilige oplossing die voor een beveiligde printomgeving zorgt. Enkel geautoriseerde gebruikers krijgen op het moment van printen toegang tot de documenten. U kunt zelf bepalen welke printtaken beveiligd worden uitgevoerd.

Document distributie
Samsung biedt verschillende oplossingen om documenten te kunnen bewerken en distribueren naar verschillende kanalen. SmarThru Workflow 3 is een voorbeeld van een gebruiksvriendelijke op een server gebaseerde oplossing. Deze oplossing stroomlijnt het verzamelen, verwerken, versturen, indexeren en opslaan van documenten. Graag helpen wij u verder om de optimale mogelijkheden uit uw apparatuur te halen.