Videoconferencing

Steeds meer organisaties gebruiken videoconferencing voor onderlinge communicatie tussen medewerkers, al dan niet op verschillende locaties. Maar ook kan videoconferencing een grote rol spelen voor de communicatie met klanten, partners en toeleveranciers. Videoconferencing verandert de manier waarop bedrijven opereren en mensen samenwerken. En de ontwikkelingen gaan snel, er is steeds meer mogelijk. Kortom, videoconferencing heeft meer dan ooit de toekomst. VisionsConnected wijst u graag de weg.

 

Continue innovatie
Technieken en toepassingen voor videoconferencing ontwikkelen zich in hoog tempo. Voortdurend innoveren is dan ook de rode draad voor VisionsConnected. Als specialist op dit dynamische vakgebied staan wij voor de best mogelijke oplossingen voor elke wens en elke situatie. Wij werken voor opdrachtgevers in de grootzakelijke markt, zoals internationaal opererende bedrijven en organisaties. Videoconferencing biedt onze opdrachtgevers concrete voordelen, zoals méér efficiency en méér rendement in bedrijfsprocessen. Het bespaart reistijd, bevordert een snellere uitwisseling van kennis(bronnen) en ervaring en vergroot de inzetbaarheid van experts. Denk bijvoorbeeld aan internationale projectteams waarvan de leden virtueel ‘samenkomen’ om te brainstormen.

 

Onze kernactiviteiten
Videoconferencing als een dienst;
Wij leveren videoconferencing als gebruikersvriendelijke en gebruiksklare service. Voor een vast bedrag per maand maken onze klanten gebruik van vooraf gespecificeerde videoconferencing diensten. VisionsConnected staat voor hoge kwaliteit en maatwerk (platform-onafhankelijke) oplossingen. Wij hebben de expertise om alle gangbare systemen en technieken onderling te verbinden. Van ISDN videosystemen, IP gebaseerde video systemen (SIP en H323) tot PC gebaseerde systemen en (mobiele) telefoons. VisionsConnected gaat verder dan het leveren van techniek alleen en draagt zorg voor het rendement van de geïmplementeerde oplossing.

 

Ontwikkelen van klant specifieke oplossingen
Wij ontwikkelen en realiseren maatwerk videoconferencing oplossingen waarin wij desgewenst het primaire bedrijfsproces van de gebruiker/opdrachtgever versterken.

Onze partners/toeleveranciers staan voor state of the art producten. Zo werken wij onder andere met de oplossingen van Cisco. Dit bedrijf is meerdere malen uitgeroepen tot ‘Video Conference Company of the Year’.

Cisco